Pilates
az erőnlét javításához

Rólunk

A Pilates Debrecen csapata jelenleg négy főből áll. Oláh Viktor (Gerincmérnök) mint alapító tag, a jól ismert Gerincem.hu stúdiójában ad helyet immár a Debrecen-Józsán a Fűzy Pilates világszínvonalú talaj, eszközös és gépes tornáknak. Mellette három kedves és szakmailag jól felkészült hölgy munkatársával együtt.

Pilates és Pilates között ugyan mi különbség lehet, miért pont ezt válasszam? Merülhet fel a kérdés látogatóinkban. Teljesen jogosan. A válaszunk egyszerű, mi egy világhírű és nemzetközileg is elismert nagymester tanítványai vagyunk. A stúdiónk rendelkezik minden olyan eszközzel, mely egy Pilates stúdió alapját adja, s nem mellesleg olyan speciális Pilates tornára alkalmas Spine Trainer eszközzel is rendelkezünk, melyet az alapító Oláh Viktor szabadalmaztatott orvostechnikai, gerincterápiás találmányai. Ha ez nem lenne kellően meggyőző, akkor további érv lehet, hogy a csapat tagjait is a saját gerincproblémájuk megoldása sarkallta arra, hogy remek megoldást találjanak a maguk illetve vendégeik számára.

Ezeken túlmenően, stúdiónk egy családi házban, családias madárcsicsergős környezetben, található a kellő nyugalom biztosítása érdekében. Stúdiónk nyáron klimatizált terekkel, télen infrával fűtött parkettával teszi komfortosabbá az ittlétet. Emellett ingyenes, őrzött parkolónk is van.

Nézze meg YouTube csatornánkat!
 
 

Oktatók

Oláh Viktor
Mérnök-feltaláló
gerincterapeuta
Sport- és
Fűzy Pilates edző
+36-30-875-4532
Oláh Viktorné (Anita)
Sport- és
Fűzy Pilates edző